DE MODETRENDS VAN NU!

Dames

Shape wear (corrigerend ondergoed)

De vrouw van tegenwoordig wil meer. Waar vroeger alleen het uiterlijk belangrijk was, speelt nu comfort een belangrijke rol. De laatste trend is “meer”, ondermode met een luxe uitstraling, maar wat ook nog lekker zit en je bovenkleding mooi laat uitkomen. Shape wear , ook wel correctie ondergoed genoemd, helpt daarbij. Hierbij moet je niet denken aan het ouderwetse correctie ondergoed, maar aan trendy lingerie die je lichaam een mooie vorm geeft voor een zelfverzekerd gevoel. In combinatie met de push-up bh voor het perfecte decolleté, kan je figuur niet meer stuk.

Dames short en hipster 

Comfort is een belangrijk punt voor de vrouw van tegenwoordig. Echter willen we dat ons ondergoed comfortabel zit, maar het moet er wel leuke en voor bepaalde gelegenheden sexy uitzien. Daarom is de sexy en sportieve short weer helemaal terug. Met kant, zoder kant, effen, met print en nog veel meer opties. De hipter lijkt op de short maar valt op de heupen en is dus een lager model. De pijpen zitten tussen tussen de short en slip in en vallen plat op de huid. Vaak zie je hipsters bij sexy bh sets. De short en hipster zijn weer helemaal sexy en trendy!

Dames basics in combinatie met pastel kleuren of felle kleuren

Basic ondergoed hebben alle vrouwen wel in hun kast liggen. Hemden, boxershorts, strings, shirts en meer. Vaak zijn deze in de kleuren zwart en wit. Combineer deze basics met pateltinten of met felle kleuren. Bijvoorbeeld een zwart hemd met een pastelroze string met zwart kant of een witte boxershort met een fel roze bh met zwart witte print erop.


Heren

V-hals shirt

De man van tegenwoordig besteed aandacht aan zijn uiterlijk. Hij wil er goed en verzorgt uitzien. Een goed shirt onder zijn overhemd of blazer is een must. De trend van deze tijd is de V-hals. Een ideaal shirt voor de snelle man, omdat deze netjes staat onder een overhemd, maar trendy op een spijkerbroek voor een avond uit. Dit gecombineerd met de strakke elastische boxershort, zorgt ervoor dat ook de man trendy en hip is. Zakelijk in combinatie met trendy en stoer is dé trend van nu.

Extra lange t-shirts

Veel mannen vinden de t-shirts en andere shirts die ze kopen vaak te kort. Ze komen met bewegen vaak uit hun broek. Om dit tegen te gaan zijn er shirts met extra lengte. Deze shirts in zwart en wit zijn 5 cm langer dan normale shirts, Deze t-shirts verliezen niet hun model. Het model is hetzelfde, alleen de lengte is eraan toegevoegd. Helemaal hot momenteel en niet weg te denken uit de kledingkast van de man!

Heren basics in combinatie met pastel kleuren of felle kleuren

Basic ondergoed hebben alle vrouwen wel in hun kast liggen. Hemden, boxershorts, strings, shirts en meer. Vaak zijn deze in de kleuren zwart en wit. Combineer deze basics met pateltinten of met felle kleuren. Bijvoorbeeld een zwart mouwloos shirt met een felle print boxershort of een wit boxerhemd met een blauwe slip.