DICA Fashion is een trendy webwinkel met basic, modieus, sportief, sexy, leuk en comfortabele lingerie en ondergoed voor damesheren en kinderen.  We hebben voor iedereen wat in onze collectie. Of het nu gaat om sexy, comfortabel of trendy lingerie of gewoon goed zittend ondergoed. Tevens hebben we ook sport ondergoed in onze collectie voor dames, heren en kinderen. We hebben verschillende materialen, kleuren, prints en modellen ondergoed en lingerie. Verschillende modellen boxershorts, slips, strings, T-shirts, singlets, bh's en meer. Ook hebben we pyjama's en nachtkleding voor dames, heren en kinderen met leuke prints. Naast pyjama's hebben wij ook  huispakken en verschillende modeproducten, zoals sjaals, huissokken, badjassen en leggings. Onze collectie is van top kwaliteit en voor een leuke prijs. 

Goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom streven wij naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen (met uitzondering van producten van het merk Royal Dutch). Wanneer dit langer duurt geven wij dit per mail aan. Mocht je een vraag hebben over een product, advies willen of wil je van een product meerdere items bestellen, dan kun je je vraag naar ons mailen en beantwoorden wij deze binnen 24 uur. Wij helpen je graag! Ook hebben wij de DICA blog. Op deze blog vind je tips en nieuwtjes over ondergoed en nachtkleding. Volg ons ook op twitter of op facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Wij vernieuwen onze collectie regelmatig, zodat je bij ons naast onze basic lingerie, ondergoed en nachtkleding collectie ook de nieuwste trends kunt vinden. DICA Fashion heeft ondergoed en nachtkleding voor groot en klein! Eén van onze top producten zijn de verschillende T-shirts en singlets van Beeren Bodywear voor dames, heren en kinderen. Verschillende kleuren, materialen en modellen voor iedereen, met verschillende lengtematen! Een aanrader voor onder je overhemd, onder een jasje of gewoon voor de warmte. Altijd op voorraad! Bekijk onze gehele Beeren Bodywear collectie (van dames, heren, jongens, meisjes en baby's) en alle andere merken in onze webwinkel. 

Veel shop plezier!