DICA Fashion Lingerie Party

Geen zin om naar de winkel te gaan, maar wil je lekker op je gemak vanuit je woonkamer shoppen? Toe aan nieuwe lingerie en een gezellige avond met vriendinnen en/of familie? Vernieuw je lingeriekast, krijg advies over de juiste pasvorm en beleef een gezellige avond met een DICA Fashion lingerie party!

Wij bezorgen je een lingerie party met een mooie collectie voor zowel de dames als de heren, geven je passend deskundig advies en antwoord op al je vragen. Wij zullen voor de DICA Fashion lingerie party ook een andere collectie meenemen dan op onze webwinkel te vinden is, met een aantal leuke aanbiedingen om de avond compleet te maken. De collectie die op de webwinkel te zien is, is natuurlijk ook te bestellen deze avond. Je hoeft de deur niet uit voor een gezellige en leuke avond met vriendinnen en/of familie.

Een DICA lingerie party kan gegeven worden vanaf 6 personen tot een maximum van 20 personen. De kosten voor een lingerie party zijn afhankelijk van de locatie waar de lingerie party zal worden gehouden en het aantal deelnemers. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Ook kan je dan meteen je specifieke wensen aan ons door geven. Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn om er een perfecte avond van te maken.

Aan het einde van de avond krijgt iedere deelnemer bij een minimale besteding van €50,- een presentje mee naar huis als aandenken aan deze leuke avond. De gastvrouw/heer van de avond ontvangt een mooi geschenk voor het beschikbaar stellen van haar/zijn huis.

Ook zin in een avond vol gezelligheid en mooie lingerie/ondermode? Mail ons op info@dicafashion.nl of via ons contactformulier de volgende gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Gegevens: voornaam, achternaam, e-mail, telefoon, woonplaats, datum (min. 2 datums) en reden.

Wij hopen je snel te zien op onze DICA Fashion Lingerie Party!