ONTWERP JE EIGEN KLEDING!

Het logo van uw sport of sportvereniging op een T-shirt, sponsorpolo’s, sportshirts voor een marathon, truien voor sportwedstrijden, leuke tops voor een verjaardag of vrijgezellenfeest, een origineel cadeau babyshower, verjaardagscadeau of een eigen romper laten bedrukken? Dat kan via DICA Fashion, bij De Kledingbedrukker!  De Kledingbedrukker is een onderdeel vn DICA Fashion. Bekijk onze website www.dekledingbedrukker.nl! 


De Kledingbedrukker biedt verschillende mogelijkheden voor verenigingen, bedrijven en mensen die hun eigen kleding willen ontwerpen voor bepaalde gelegenheden. Maak u eigen unieke shirt, hoodie, singlet, polo en meer! Alles is mogelijk met onze collectie van onder andere de merken Beeren Bodywear, Clique, Muchachomalo, Chicamala en onze Basic lijn! Stuur ons uw:

- logo en/of tekst die je graag wilt laten bedrukken,
- welk gewenste kledingstuk(ken),
- het aantal artikelen die je wilt laten bedrukken.

Mail bovenstaande gegevens naar info@dekledingbedrukker.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en mailen u de keuzemogelijkheden toe. Tevens sturen wij altijd een voorbeeld van de kleding per mail toe ter goedkeuring, zodat alles duidelijk is en u weet wat u krijgt. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en service. Kleding bedrukken doet u bij Dé Kledingbedrukker! Zakelijk en particulier voor dames, heren, kinder en babywear.


Enkele voorbeelden van eigen ontwerpen: