Zachte blokjes/ruitjes

Effen en rustige prints zijn een must-have voor de kledingkast dit voorjaar. Het ouderwetse ruitje is nu weel helemaal hot. De blok-/ruitprint in zachte kleuren geeft een stijlvolle klassieke tint aan uw look. Volg deze voorjaarstrend met de volgende artikelen van DICA Fashion: 
BH € 24,95 - String € 9,95 - Slip € 12,95.
String met ruit patroon
 
Zachte tinten
Felle kleuren zijn helemaal hot en niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu. Dit komt mede door de populariteit van collor blocking, het combineren van de meest uiteenlopende felle kleuren met elkaar. Echter voor dit voorjaar mogen ook de zachte kleuren weer gedragen worden. Denk hierbij aan pasteltinten en lichte aarde tinten. Deze tinten geven rust en het echte voorjaarsgevoel. Met DICA Fashion kunt u deze trend met behulp van de volgende artikelen: 
BH € 19,95 - String € 14,95 - Slip € 14,95. 
Marani Balconet BH met kanten applicatie
 
Bloemen en kant
Romantiek is weer helemaal terug. In het voorjaar bloeit de romantiek altijd op. De zon gaat schijnen en de bloemen gaan weer bloeien. Daarom is dit voorjaar de bloemenprint en de kant niet weg te denken uit het modebeeld. Dit staat immers voor romantiek. Kant is ook een luxe en dat is in deze tijd zeker belangrijk. Kant geeft ons een gevoel van luxe, romantiek en geluk. Volg deze trend met de volgende artikelen van DICA Fashion:
BH € 16,95 - String € 7,95 - Slip € 9,95.

Brief slip met bloemen print