Lifestyle is niet meer alleen een woord, maar een eigen trend geworden. Het is een woord dat de jonge carrièrevrouw dagelijks gebruikt en niet meer zonder kan. Maar wat verstaat deze vrouw hieronder en hoe vult zij dit in?

Lifestyle draait om trends. Het is leuk om met trends bezig te zijn. Om de zoveel tijd verander je je lifestyle. Bijvoorbeeld met kleding, spullen in en rondom het huis, gadgets of vrijetijdsbesteding. Door te veranderen blijven we bij de tijd, allert en fris. Dit geldt zowel zakelijk als privé. Geen saai leven dus! Welke trends zijn nu helemaal hot voor de vrouw van nu:

 • Iphone/Smartphone
  Hierbij heeft bellen niet meer de prioriteit, maar het gebruik de verschillende apps. Belangrijke onderwerpen zijn de caloriecounter, bankzaken, facebook, linkedIn, twitter, watsapp, e-mail, fashion-apps (zoals de OPI-app, Karen Millen-app en Steve Madden-app) en vele andere. Ook moet deze er mooi en strak uitzien, met verschillende tasjes en blingbling. De Iphone/Smartphone is die minicomputer van nu.
 • Horloges
  Een horloge is niet zomaar iets. Het zegt iets over je. Wie je bent! Daarom moet een horloge bij je passen. Het vertelt iets over je karakter. Zo zijn er grote uitbundige horloges met veel blingbling en rustige, eenvoudige, kleine horloges in alle kleuren en materialen. Voor iedereen wat wils. Het is een statement die je maakt, maar het handigste blijft dat je kunt zien hoe laat het is. Dit is echter niet meer alleen de hoofdtaak van een horloge.
 • Reizen
  ‘Life is good!’ Alles kan, mag en is mogelijk. Dit wil de trendy vrouw beleven. Daarom reizen we de hele wereld over. Shoppen in Rome, Londen of New York. Maar ook de gezellige groepsvakanties (gezin of vrienden) naar grote werelddelen zijn populair. Denk hierbij aan een safari reis naar Afrika, backpacken door Australië of ‘cruisin down the USA’. We willen beleven, zien en genieten!
 • Luxe cocktails
  De lekkere drankjes blijven een goede versnapering. Lekker genieten met een wijntje is iets wat niet meer weg te denken is. Als je op het terras zit, in een goed restaurant of lekker thuis met vrienden, moet je wel een drankje hebben wat iets zegt over je. Daarom maken de wijnen tegenwoordig plaats voor de cocktails. De meest bekende cocktails komen uit de serie ‘Sex and the City’: de Cosmopolitan en uit Cuba: de Mojito. Het is hip, maar vooral ook lekker. Ook de bubbel wijnen zijn erg hot, zoals een lekkere prosecco. Bij de trendy vrouw van nu is geen ijskast te vinden waar deze niet in staat.
 • Online shoppen
  We leven tegenwoordig in een virtueel wereld. Als men vraagt hoeveel vrienden iemand heeft zegt deze persoon het aantal facebook vrienden/twitter vrienden. Het nieuws lezen we online en contact met vrienden en familie vindt plaats watsapp of andere online tools. Dit doen we via de laptop, iPad of iPhone/Smartphone. Waarom dan ook niet shoppen vanuit huis! Lekker vanuit je luie stoel, na een dag hard werken of een drukke dag met de kids. Alles is online te bestellen. Daarom is DICA Fashion de ideale webshop. Lekker het gemak van thuiswinkelen met dezelfde advies- en kwaliteitsservice als bij een gewone winkel.

Dit zijn de laatste lifestyle trends die de vrouw van nu volgt, doet en beleefd. Maar waar het vooral om gaat is dat je geniet van het leven. Doe waar jij en je patner/man/gezin zich prettig bij voelen. Leef en geniet! Het leven is zo kort. ‘You only live ones, so make it count!’

Liefs,

Cathy