Vandaag de dag wordt trouwen steeds populairder. Trouwen is weer helemaal hot! De betekenis van trouwen draait om het woord ‘betrouwbaar’. Je belooft elkaar eeuwige trouw en zorgt voor elkaar in goede en slechte tijden, de rest van jullie leven. Vastigheid, daar draait het om en in een onzekere tijd als deze is dit wat we zoeken. Stabiliteit en zekerheid.

Maar wat zijn de redenen om te trouwen? Financieel, papierwerk, populariteit van het huwelijk, het perfecte plaatje of gewoon uit liefde? Ik ben van mening dat het laatste telt. Liefde voor elkaar is wat een huwelijk zo bijzonder en sterk maakt. Door liefde kom je de goede tijden door, maar vooral ook de slechte tijden. Trouwen doe je immers niet zomaar. Dat doe je met een persoon waar je de rest van je leven mee wilt delen, samen oud mee wil worden en een goede toekomst mee wilt opbouwen. Trouwen is iets moois, een sprookje. Het is één van de mooiste momenten uit je leven. Zelf ben ik net getrouwd en heb een echte ‘Fairytale Wedding’ gehad. Het was geweldig. Een droom die uitkwam. Ik had een mooie exclusieve prinsessenjurk, de koets was een mustang Shelby GT500, de trouwlocatie was de ‘Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara’, er was een prachtig feest en ik trouwde met de man van mijn dromen. Het was echt onze dag.

Om je ‘Fairytale Wedding’ te realiseren moet je wel een strakke planning hebben, dus hierbij enkele tips voor een ‘Fairytale Wedding’:

  • Begin op tijd. Het plannen van een ‘Fairytale Wedding’ duurt ongeveer één jaar.
  • Zorg voor goede hulp. Kijk naar wie goed is op welk gebied.
  • Verdeel de taken. Zorg niet dat één persoon alles moet doen.
  • Goede communicatie met de ceremoniemeester(s)/weddingplanner is een must. Plan een paar meetings in om de zaken goed door te nemen.
  • Accenten op jullie trouwdag. Wat vinden jullie leuk en laat dat terugkomen die dag.
  • Maak er jullie dag van! De punten als plaats, locatie, datum, etc. zijn punten die jullie samen moeten bepalen.

Er zijn veel tips maar mijn laatste tip is toch wel de belangrijkste: geniet ervan! Geniet van het plannen, de verloving en jullie trouwdag. Het is cliché, maar het is zo voorbij. Wij hebben van alles genoten, een romantische verloving in Rome, het plannen van onze trouwdag en van de trouwdag zelf. Het is een magisch moment. Een dag om nooit te vergeten, een sprookje!

Liefs,

Cathy