Wetenschappers hebben voor het eerst onderzocht wat het effect is van een groot decolleté bij de vrouwen. Er was een directe link tussen grote borsten en het zelfvertrouwen van de vrouw. 
Het gedrag van vrouwen met natuurlijke borsten die een push-up bh droegen is hiervoor onderzocht. Het bleek dat vrouwen die een groot decolleté hadden, meer zelfvertrouwen hadden dan vrouwen met een klein decolleté. De push-up bh gaf dus niet alleen een ‘boost’ aan de borsten, maar ook aan het zelfvertrouwen.


Een lach op het gezicht
De onderzoeksresultaten werden vergeleken en ruim 73% van de vrouwen lachten meer als ze een push-up bh droegen. Het afwenden van de blik en het vermijden van oogcontact, wat het gedrag is bij een laag zelfvertrouwen, daalde met 41% bij de vrouwen met een push-up.

De impact is groot
De professor in de psychologie noemt de resultaten erg opvallend. “De impact is veel groter dan we verwacht hadden. Het dragen van een push-up bh heeft een groot effect op het non-verbale gedrag, dat gekoppeld is aan het zelfvertrouwen. En we weten dat zelfvertrouwen effect heeft op prestaties, zowel privé als zakelijk.” 

Boost your confidence with a push-up bra ladies! DICA Fashion helpt met haar verschillende trendy push-up bh's.