DICA Fashion heeft nu basic, modieus, sportief, sexy, leuk en comfortabele lingerie en ondergoed voor damesheren en kinderen.  We hebben voor iedereen wat in onze collectie. Of het nu gaat om sexy, comfortabel of trendy lingerie of gewoon goed zittend ondergoed. Tevens hebben we nu ook sport ondergoed in onze collectie, waaronder Shock Absorber sport bh's. Ondergoed in verschillende materialen, kleuren, prints en modellen. Verschillende modellen boxershorts, slips, strings, T-shirts, singlets, bh's en meer. Ook hebben we pyjama's en nachtkleding voor dames, heren en kinderen zijn toegevoegd. Naast pyjama's hebben wij ook  huispakken en verschillende modeproducten, zoals sjaals, huissokken, badjassen en leggings. De eerste weken zal de collectie wekelijks aangevuld worden met nieuwe merken en producten.

DICA Fashion heeft ondergoed voor groot en klein! Eén van onze top producten zijn de verschillende T-shirts en singlets van Beeren Bodywear voor dames, heren en nu ook baby's en kinderen. Verschillende kleuren, materialen en modellen voor iedereen, met nu ook met verschillende lengtematen! De babywear van Beeren Bodywear is nieuw, met hemden, rompers, slaapzakjes, pyjama's en meer.

Kortom: DICA Fashion is nu voor jong en oud met basics en trendy fashion in alle modellen voor dik en dun! Fashion voor iedereen!