Comfortabel ondergoed

Elastisch katoenen boxershorts en shorts zitten erg lekker. Het rekt goed mee, is elastisch, van zacht materiaal en zit erg lekker. Dit soort ondergoed is erg comfortabel en natuurlijk ook in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar bij DICA Fashion.  Een greep uit onze boxershort en short collectie:

            
Dames boxershorts en hipsters vanaf 2 stuks voor €5,- 

            
Heren boxershorts vanaf €5,-                                                              Heren slips vanaf €5,95
 


Warme roze badjas

In deze koude wintermaanden is het lekker om heerlijk ingepakt op de bank te zitten. Wat is er lekkerder dan een zachte badjas in een de kleur roze of lila met een leuk schaapmotief. Voelt heerlijk zacht aan,  is lekker warm en ziet er ook nog een leuk uit. Zo zit je er gezellig bij!

Roze badjas schaap €19,95Lekker zittend huispak

Als je op de bank een film kijkt in je spijkerbroek of rok, zit dit natuurlijk niet zo comfortabel. Maar je wilt er bij je vriendinnen en je vriend/man natuurlijk wel leuk uitzien. Daarom is dit leuke huispak van ‘Blessed with Love’ een ideale oplossing. Een comfortabelen broek van 100% katoen in een leuk ruitmotief en een lekker zittend aansluitend elastisch katoenen shirt met lange mouwen in het rood of roze. Comfortabel hoeft niet altijd slonzig te zijn. DICA Fashion maakt comfortabel modieus en trendy!

Huispak ‘Blessed with Love’ rood of roze €19,95