Allereerst omdat ondergoed en lingerie zijn ontwikkeld voor ondersteuning van bijvoorbeeld de billen en borsten, daarna speelt hygiëne een grote rol. Vroeger droegen alleen rijke mensen ondergoed en lingerie, maar nu is dit voor iedereen weggelegd: Verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Natuurlijk dragen we ook ondergoed en lingerie om er mooi uit te zien voor de ander.; een mooi bh-setje of een leuke boxershort staan leuk en je voelt je er zelfverzekerd door.


We weten waarom we ondergoed en lingerie nodig hebben, maar waarom is passend ondergoed en lingerie zo belangrijk? Op de eerste plaatst moet het lekker zitten. Geen knellende bh-bandjes of te kleine slips en boxershorts. Omdat iedereen een ander lichaam heeft, is het belangrijk dat alles goed en passend zit. Zorg er daarom voor dat je ondergoed goed aansluit, maar niet te strak zit. Let ook op de hoogte en draag wat je prettig vind. Voor lingerie geldt dat je goed naar de BH cup moet kijken. Je hebt borsten met een brede borstinzet en met een smalle borstinzet. Borsten met een brede borstinzet komen vaker voor.

Er zijn er verschillende modellen die daar geschikt voor zijn. Ook in het volume van de borst is onderscheid in te maken. Zorg daarom dat de borst goed in de BH cup zit en goed aansluit.

Mooie, goede en comfortabel passend ondergoed en lingerie geeft je een goed gevoel.
Het maakt je sterk, zelfverzekerd en compleet. Je maakt je lichaam mooier en zit lekker in je vel! 
Go for it!