Ook komen wij op deze sportieve en gezonde beurs met o.a. onze Beeren Bodywear en andere sportmodellen uit onze sportcollectie. Singlets, tops, T-shirts en boxershorts voor dames en heren van verschillende materialen. Ideaal voor mensen die veel sporten. Goede modellen, die in alle standen meerekken en lekker zitten.

Voor de mensen die last hebben van hun spieren, vooral tijdens de kou, komt DICA Fashion met een scherp geprijsde collectie thermo-ondergoed. Shirts, broeken en sokken van warme en soepele materialen in alle maten. Kortom: met DICA Fashion hoef je het niet koud te hebben deze winter!

Aan de nieuwe zone Body & Mind, heeft DICA Fashion ook gedacht. Mooie en comfortabele lounge fashion/home wear voor op de bank of een yoga les. Ontspannen kan immers alleen in lekker zittende kleding van soepele en elastische materialen en lekker zittende modellen. DICA Fashion heeft een mooie collectie om lekker bij te relaxen en te ontspannen.

DICA Fashion komt met een klein gedeelte van haar collectie naar de beurs en met veel leuke beursaanbiedingen en scherpe prijzen. Benieuwd naar de gehele collectie? Kijk op www.dicafashion.nl. Wij zien jullie graag op Stand V39, zone Beauty & Verzorging. Tot dan op 24, 25 en 26 januari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht!